Wednesday, April 7, 2010

Evolusi KL Drift 2
Tengok iklan dah memang gempak. Apatah lagi tengok filemnye kan? Buat korang pengemar filem tempatan. Bawaklah family atau pakwe-makwe korang tonton wayang ni. memang tak rugi sebab ceritanya padat dengan aksi. Ada jugak efek letupan. Paling best scene drift kereta. Memang real dan mantap!

sinopsisnya, Perlumbaan kehidupan Zack dan Sham masih belum berakhir. Zack bukan lagi pelumba haram seperti dulu. Kini dia seorang “Drifter” profesional.

Dalam pada itu selepas kemalangan yang di alami, Sham bukan lagi drifter kerana kakinya tempang dan berjalan dengan bantuan tongkat. Peristiwa lampau dan keadaan dirinya yang cacat menghantui diri Sham.

Dalam kekalutan ini muncul seorang wanita bername Aleeya yang juga seorang drifter profesional. Aleeya mencemburui kehebatan Zack di litar lumba.

Joe yang terlepas dari kemalangan maut masih lagi menaruh dendam keatas Zack. Wajahnya yang berparut menguatkan lagi keazamannya untuk menghapuskan Zack dan orang-orangnya.

Ery sebagai orang kanan Joe juga menaruh dendam pada Zack kerana kawan baiknya Karl dipenjarakan. Selain dari memburu Zack, Joe ingin menguasai seluruh perniagaan dadah di KL.

Inspektor Kamal mengesyaki beberapa siri kematian penjenayah dilakukan oleh Joe.

Bagaimanakah kesudahan perlumbaan pada litar kehidupan mereka kali ini?

Adakah mereka mampu mencecah garisan penamat tanpa sebarang komplikasi?

Sama-sama kita saksikan!

info dari http://evolusikldrift2.com

No comments:

Post a Comment