Sunday, April 11, 2010

Hadiah FREE buat koranggg




Dengan berbesar hatinya aku nak hadiakan kat korang..jeng3..lukisan. ya, lukisan yang aku lukis sendiri. Percuma wat korang yang tersayang.. =) Lukisan yang aku lukis ni berbentuk kartun.. Sebab apa aku bagi free? Pasal aku nak meriahkan korang dan blog ni. kalau korang nak lukisan kartun tu, korang tinggalkan email korang. Pastu aku send lukisan yang eklusif buat korang.Eklusif tu..takda kat mana2..hanya kat korang aje..herk3.. ni sample lukisan aku lukis..

3 comments:

  1. boleh..hang bagilah email hang..ngeee =p

    ReplyDelete
  2. nak jugak....huhu~~ cenderajiwa@gmail.com
    nanti sy bg hadiah jugak!

    ReplyDelete